Beautiful Disasters by David Drebin

- PERSBERICHT – donderdag 2 augustus 2012

Beautiful Disasters

-Wereldberoemde Fotograaf David Drebin lanceert nieuwe serie foto kunstwerken met koffietafel boek-

Na de succesvolle ‘Love and other Stories’ en ‘The morning After’ presenteren we u graag de nieuwe serie werken van de hedendaagse fotograaf David Drebin genaamd ‘Beautiful Disasters’. Bij deze nieuwe serie heeft hij wederom een prachtig koffietafel boek uitgebracht welke wereldwijd wordt uitgeven wordt door teNeues in September 2012.

David Drebin is een getalenteerde fotograaf maar vooral een verhalenverteller. Zijn broeierige en glamoureuze werken vertellen verhalen over lust en voyeurisme – over verleiding en ontsnappen. Zijn adembenemende filmische foto kunstwerken zijn voorzien van het majestueuze decor van wereldsteden als Miami, Berlijn, Parijs en Rio de Janeiro. Zijn foto’s zijn vol met sensualiteit, het gebruik van kleur en licht geven zijn werken een maximaal effect. Gevaarlijke verleidsters spelen ook in deze nieuwe serie weer een een centrale rol in het werk van Drebin. Uitbarstingen van verzadigd Technicolor exploderen tegen steen en grijs cement tinten.

David Drebin is geboren in Ontario, Canada en woont sinds zijn afstuderen aan de Parsons School of Design (1996) in New York. Hij fotografeerde tal van campagnes voor internationaal gerenommeerde bedrijven als o.a. American Express, Davidoff, The New York Times, ook maakte hij van foto’s voor Vanity Fair, GQ, Condé Nast, Elle & Rolling Stone Magazine. Zijn foto kunstwerken zijn getoond in exposities en kunstbeurzen over de hele wereld.


• De originele nieuwe foto kunstwerken zijn te bezichtigen tijdens de expositie “Beautiful Disasters” van Rize Gallery in de vestiging in Laren NH, 15 september 2012 – 10 oktober 2012.
http://www.rizeartgallery.com

• In Nederland is het koffietafelboek te verkrijgen bij Mendo te Amsterdam.
http://www.mendo.nl

• Het boek is ook beschikbaar als Collector's Edition gelimiteerd tot een editie van 50 in Clamshell box (43 x 53 cm / 17 x 20 7/8 in.) met een gesigneerde en genummerde print (c. 52 x 42 cm / 20 1/2 x 16 1/2).
• Een must voor fans van sensuele fotografie

 

Er staan boek lanceringen en exposities geplanned over de hele wereld in o.a. Parijs, Brussel, Amsterdam, Miami, New York, Toronto, Montreal, Istanbul, Wenen en nog veel meer internationale steden.

Beautiful Disasters by David Drebin
August 2, 2012 |